Annemarijn Slaets. Ik ben de oprichter van The Generation Keeper BV.

Mijn achtergrond is communicatiewetenschappen en journalistiek. De afgelopen 8 jaar ontwikkel en verzorg ik trainingen voor werknemers in de langdurige zorg. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier honderden medewerkers getraind door heel Nederland. 

Hoi ik ben Femke Valcke.
Moeder en vrouw van.
Ik ben een dromer, een omdenker en een ‘doener. Een bezig bijtje, die altijd creatief in de weer is. Van spelen met scheerschuim en aquarelverf, tot een therapeutische zandbaksessie. Overal ben ik voor te porren.

Een Bourgondiër en een Belg in hart en nieren.
Je kan me nog steeds wakker maken voor stoofvlees met frietjes. Alleen voor Hollandse pot laat je me beter nog even liggen 😉

Ik hèb een grote liefde voor mensen met moeilijk begrijpbaar gedrag en heb deze voor altijd in mijn hart gesloten.

Ik hou van de natuur en tuinieren, zomersproetjes en het geluid van de golven. Van het keihard meebleren met Norah jones, lekker kliederen en in de  plassen stampen. Van gek doen, nieuwe prikkels en het onverwachte.

Maar bovenal van anderen in beweging te brengen en te inspireren. Om datgene wat onzichtbaar en niet tastbaar is, tastbaar en voelbaar te maken.

Mariska van de Knaap

Bijna mijn hele leven woon ik al in Bleiswijk. Behalve toen ik heel klein was, studeerde en ging rondreizen door Midden-Amerika. In 2004 ben ik afgestudeerd als Kunstzinnig Therapeut aan de Hogeschool Leiden. 

Ik ben toen mijn eigen praktijk gestart en daarnaast als kunstzinnig Therapeut aan het werk gegaan bij Laurens Huize St. Petrus, een verzorgingshuis in Berkel en Rodenrijs. 

Van het één kwam het ander en uiteindelijk heb ik hier 11 jaar gewerkt als Teamleider Welzijn en Vrijwilligers.

Als Kunstzinnig Therapeut heb ik kunstzinnige lessen gegeven op een basisschool en dit vond ik ontzettend leuk om te doen. Maar voor de klas staan, dat was niet helemaal mijn ding.

Wel kwam ik zo tot de ontdekking dat ik graag voor een groep sta om andere wat te leren of het gesprek aan te gaan met de ander om te zien waar we wat kunnen verbeteren / ontwikkelen. 

En zo ben ik de POST-HBO opleiding als Trainer gaan volgen bij Blankenstijn en Partners. Iets wat precies bij mij paste. Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij The Generation Keeper. Daar waar ik al mijn ervaringen uit het verzorgingshuis kon combineren in het trainersvak. En nog leuker, ik ging mensen leren om in gesprek te gaan / kijken naar hun bewoners om hun leefplezier te vergroten. Iets wat ik in mijn werk altijd al probeerde te doen. 

Ik zie mezelf als een enthousiast persoon die graag dingen onderneemt met het gezin of met vrienden. Naast mijn werk lees ik graag spannende boeken, waar ik vaak te weinig tijd voor neem of kijk ik graag series. Ook ga ik graag wandelen in het bos met mijn gezin en probeer ik 2x keer in de week te sporten. Tennis, work-out, racefietsen of boksen. Afhankelijk van het weer, kies ik mijn sport. 

Ben je nog ergens nieuwsgierig naar, laat het me weten, want dan vertel ik dit gewoon.

Joris. Ik ben adviseur van TGK en werk al vele jaren samen met Annemarijn in de ontwikkeling van trainingsprogramma’s voor de langdurige zorg. Ik doe onderzoek naar naar het zichtbaar en relevant maken van narratieven. Zowel voor de verbetering van de zorg rondom een oudere op microniveau als voor de verantwoording van kwaliteit op institutioneel niveau. Mijn achtergrond is hoogleraar ouderengeneeskunde aan de RUG.

Wij werken al jaren samen in het ontwikkelen van lesmaterialen met Age Care Technologies. Dit bedrijf gevestigd in de UK onder leiding van Prof. dr. Ian Philp heeft een wereldwijd netwerk van deskundigen met als missie de zorg voor kwetsbare ouderen te verberen op allerlei niveau’s van mantelzorg tot zorgprofessional.