Annemarijn Slaets. Ik ben de oprichter van The Generation Keeper BV.

Mijn achtergrond is communicatiewetenschappen en journalistiek. De afgelopen 8 jaar ontwikkel en verzorg ik trainingen voor werknemers in de langdurige zorg. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier honderden medewerkers getraind door heel Nederland. 

Hoi ik ben Femke Valcke.
Moeder en vrouw van.
Ik ben een dromer, een omdenker en een ‘doener. Een bezig bijtje, die altijd creatief in de weer is. Van spelen met scheerschuim en aquarelverf, tot een therapeutische zandbaksessie. Overal ben ik voor te porren.

Een Bourgondiër en een Belg in hart en nieren.
Je kan me nog steeds wakker maken voor stoofvlees met frietjes. Alleen voor Hollandse pot laat je me beter nog even liggen 😉

Ik hèb een grote liefde voor mensen met moeilijk begrijpbaar gedrag en heb deze voor altijd in mijn hart gesloten.

Ik hou van de natuur en tuinieren, zomersproetjes en het geluid van de golven. Van het keihard meebleren met Norah jones, lekker kliederen en in de  plassen stampen. Van gek doen, nieuwe prikkels en het onverwachte.

Maar bovenal van anderen in beweging te brengen en te inspireren. Om datgene wat onzichtbaar en niet tastbaar is, tastbaar en voelbaar te maken.

Ilse Haasnoot

 Geboren en nog steeds woonachtig aan de kust. Je kunt me vaak vinden op het strand, welk jaargetijde het ook is. Ik maak daar graag wandelingen met mijn man en bouw er zandkastelen met onze zoontjes. Ook een winterse duik in de zee vind ik heerlijk.

Ik ben bijna 16 jaar werkzaam geweest in de verpleeghuiszorg. De verhalen van de mensen voor wie ik mocht zorgen hebben mij altijd gefascineerd. Steeds was ik benieuwd naar de persoon die voor me stond. Wat is zijn of haar verhaal? Waar wordt deze persoon blij van? En juist wanneer zorg geven ‘lastig’ leek te zijn, zag ik daar de uitdaging om meer te zien dan alleen het gedrag.

Tijdens mijn werk bij The Generation Keeper ben ik nog steeds benieuwd naar verhalen. Gelukkig hebben de zorgmedewerkers die we trainen prachtige ervaringen. Inspirerend en uniek. Net zo uniek als de mensen voor wie zij zorgdragen, maar ook net zo uniek als de persoon die zij zelf zijn.

Naast mijn liefde voor mijn gezin en het strand, spreek ik graag af met vriendinnen. Ook lees ik graag een boek in mijn favoriete koffietentje en kijk ik graag documentaires. Veelal gaan deze over, jawel, mensen met bijzonder gedrag.

Ilse

Joris. Ik ben adviseur van TGK en werk al vele jaren samen met Annemarijn in de ontwikkeling van trainingsprogramma’s voor de langdurige zorg. Ik doe onderzoek naar naar het zichtbaar en relevant maken van narratieven. Zowel voor de verbetering van de zorg rondom een oudere op microniveau als voor de verantwoording van kwaliteit op institutioneel niveau. Mijn achtergrond is hoogleraar ouderengeneeskunde aan de RUG.

Wij werken al jaren samen in het ontwikkelen van lesmaterialen met Age Care Technologies. Dit bedrijf gevestigd in de UK onder leiding van Prof. dr. Ian Philp heeft een wereldwijd netwerk van deskundigen met als missie de zorg voor kwetsbare ouderen te verberen op allerlei niveau’s van mantelzorg tot zorgprofessional.