The Generation Keeper biedt voor de opleiding Zorgkundige Ouderen, een Train-de-Trainer programma aan. Hierdoor kunnen organisaties incompany trainers opleiden waardoor personeel snel en efficiënt kan worden opgeschaald. Sommige (franchise)organisaties kiezen ervoor om deze opleiding te gebruiken als basistraining voor al hun personeel. Dan is het fijn om eigen trainers in huis te hebben voor de continuïteit.

In een uitgebreid traject worden deelnemers opgeleid tot trainers in de Zorgkundige Ouderen opleiding. In dit programma maken toekomstige trainers zichzelf de lesstof en het leefplezier-gedachtegoed helemaal eigen.

In de Train-de-trainer opleiding staat het ‘leren door het te doen’ centraal. Daarnaast bestaat de opleiding uit online leren, coaching en supervisie. Tijdens de opleiding ontvangen trainees al het trainingsmateriaal zoals een reguliere cursusmap, trainersmap en toegang tot het online leerplatform.

Tijdens het opleidingstraject krijgen de trainees een persoonlijke coach van TGK toegewezen. Deze coach geeft je feedback op de opdrachten, beantwoordt tussentijdse vragen en verleent supervisie tijdens de eerste training die de trainees zelf verzorgen.

Tijdens het supervisie-traject gaat de trainee zelfstandig met zijn eerste trainersgroep aan de slag, dit is tevens de afronding van de opleiding. Bij een geslaagd resultaat is een trainer 3 jaar gecertifieerd om de opleiding binnen de eigen organisatie te verzorgen.

Elk traject wordt per organisatie op maat gemaakt. Elke organisatie heeft een eigen signatuur, jargon en soms ook al een eigen online leerplatform. De opleiding Zorgkundige Ouderen kunnen we op al die onderdelen passend en op maat maken.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.