Logo The Generation Keeper

The generation

"Wie Communicatie en Journalistiek studeert, lijkt niet veel affiniteit met een zorgopleiding te hebben. Toch richt ik, Annemarijn Slaets, in 2005 zo'n opleidingsinstituut op: The Generation Keeper."

"Ik ben altijd bovenmatig geïnteresseerd geweest in de verhalen van jonge, maar vooral oude mensen. Hun levenservaringen vind ik goud waard voor mijn eigen keuzes in het heden. Hoewel niet alle doorleefde wijsheden en adviezen beklijven, loont het ernaar te luisteren. Vanuit de filosofie om oprecht andermans narratief te leren kennen, ontwikkelde ik de Doodle Me Tool. Deze methode helpt zorgverleners om het narratief van cliënten in kaart te brengen en in één oogopslag herkenbaar te maken."

Annemarijn Slaets
Joris Slaets

"Zo komen de werkvelden van mijn vader en mij ineens samen, wat we nooit hadden kunnen verzinnen! Want de grondlegger van dit zogeheten 'leefpleziergedachtegoed' is Joris Slaets. Met deze emeritus hoogleraar ouderengeneeskunde, maar vooral liefdevolle, trotse opa en genie, mag ik nu al jaren samenwerken. Elke dag inspireert en adviseert hij ons TGK-team. Wat leverde onze samenwerking tot dusverre op? Bij tientallen organisaties in het hele land - van Grubbenvorst tot Delfzijl - ontwikkelden en implementeerden we 'Het Leefplezierplan voor de zorg'. Maar nu is het tijd voor de volgende stap."

Alle door de jaren heen opgedane kennis vormt de basis voor onze opleiding: Zorgkundige Ouderen. Wie hart heeft voor zorg en mens, kan hier getraind worden in de vaardigheden die wij nodig achten. Wij voelen protocollen, afvinklijstjes en formele vragenlijsten aan de tand en focussen op liefdevolle zorg en leefplezier.

Het team van The Generation Keeper

The Generation Keeper. Van eenvrouwszaak naar duotoko naar een stabiele BV. Ons hechte, ijzersterke team heeft hart voor elkaar én voor de zorg.

Nieuwsgierig naar alle Keepers of the Generation? Volg ons op Instagram!

Interesse in onze visie op verschillende onderdelen in de zorgverlening? Beluister onze podcast: Tegenstrijdigheden in de zorg